De Dennenkamp

In Gezondheidscentrum ‘De Dennenkamp’ in Oosterbeek hebben wij een behandelruimte op de eerste verdieping. Het multidisciplinair gezondheidscentrum is centraal gelegen op de Generaal Urquhartlaan 18 in Oosterbeek. In het gebouw zijn verschillende disciplines gevestigd, zowel eerstelijns als tweedelijns. Dit bevordert de onderlinge samenwerking en verbetert de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg in de gemeente Renkum.

Het gebouw is gelegen naast het gemeentehuis van Oosterbeek. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Dennenkamp.

Wanneer u een afspraak voor onze behandelruimte op de Dennenkamp heeft, dan vindt deze plaats op de eerste verdieping. Nadat u met de trap of lift boven bent, kunt u het beste plaatsnemen in de wachtruimte die u dan voor u ziet. De betreffende therapeut met wie u een afspraak heeft, komt u ophalen.

Voor meer informatie over de Dennenkamp, verwijzen wij u naar de website: https://www.dennenkamp.info/

front-dennenkamp_750
crossfit-arnhem_750

Crossfit Arnhem

Sinds januari 2018 hebben wij een behandelruimte in het gebouw van CrossFit in Arnhem. U kunt hier naast het trainingsprogramma van CrossFit dus ook terecht voor fysiotherapie, en wel op woensdagochtend en vrijdagmiddag. Mogelijk wordt dit in de toekomst uitgebreid naar meer dagdelen.

Bent u woonachtig in Arnhem en/of traint u bij CrossFit, heeft u affiniteit met krachtsporten en bijvoorbeeld bootcamp, dan kunt u bij klachten een afspraak voor fysiotherapie maken op deze locatie. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer bellen en een afspraak maken bij onze therapeut Ron van den Berg, telefoon 026-3333009.

Wanneer u het gebouw binnenkomt, ziet u onze behandelruimte aan uw rechterhand.

CrossFit Arnhem is een trainingscentrum waar voornamelijk getraind wordt met eigen lichaamsgewicht. De oefeningen worden uitgevoerd met diverse materialen zoals stangen (met en zonder gewichten), kettlebells en box jumps.

Onder begeleiding van een gecertificeerde en professionele trainer wordt er gewerkt in groepen van maximaal tien personen. Hierdoor is er ruimte voor individuele en persoonlijke begeleiding gedurende de uitvoering van de diverse oefenvormen. Door het trainen in groepsverband wordt er bij CrossFit Arnhem op een leuke manier competitief getraind.

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar hun website: www.crossfitarnhem.com

Heeft u vragen? Neem gerust contact op