Overige therapie

Naast ons brede aanbod aan fysiotherapie specialisaties biedt Fysiocare nog een aantal andere bewegingstherapieën. Op deze manier proberen wij voor ieder bewegingsprobleem en ieder persoon een passende oplossing te bieden.

senioren bewegen

Bewegen bij kanker

Behandeling van kanker gaat vaak gepaard met bijwerkingen zoals een verslechtering van conditie en vermoeidheid, die ook tot lang na de behandeling kunnen aanhouden. Door een gericht oefenprogramma kunnen deze beperkingen mogelijk afnemen.

senior-bewegen

De ouder wordende mens

Bij Fysiocare zijn we deskundig op het gebied van de ouder wordende mens. Wij richten ons op een zo goed mogelijk herstel van uw klachten.

Dry Needling

Dry Needling

Myofaciale triggerpoints kunnen zowel manueel als met de techniek dry needling geïnactiveerd worden zodat de strakke spierstrengen en verhardingen die verantwoordelijk zijn voor de pijn en toegenomen spierspanning worden losgemaakt.

echografie

Echografie

Voor een juiste diagnose en een goede toepassing van fysiotherapie kan het van belang zijn dat spieren, pezen, gewrichten en ligamenten letterlijk ‘zichtbaar’ zijn. Echografie is dan een uitstekend hulpmiddel.

medical-taping

Medical Taping

Medical taping is een nieuwe tapingmethode die het natuurlijk herstel van het lichaam bevordert, na blessures of andere klachten aan spieren, pezen, banden of gewrichten.

Fysiotherapie

Neurorevalidatie

Onder neurorevalidatie verstaan we alle (para)medische enpsychosociale behandelingen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Fysiotherapie

Parkinson Net

De ziekte van Parkinson is een complexe aandoening. Hierdoor kunnen problemen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Fysiocare heeft een specifieke deskundigheid in de behandeling en begeleiding van deze problemen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op