Update 6 m.b.t. coronavirus – 4 mei: bericht voor onze patienten fysiotherapie

 

WE GAAN WEER VOORZICHTIG OPSTARTEN!

Vanaf 4 mei gaan wij weer voorzichtig opstarten met de fysiotherapeutische behandelingen voor onze patiënten.

Wanneer u zich aanmeldt voor fysiotherapeutische behandeling worden uw gegevens door de baliemedewerkster genoteerd. Een fysiotherapeut zal u daarna terugbellen en samen met u bepalen of de behandeling telefonisch of via videobellen kan, of u naar de praktijk voor behandeling kan komen, of dat de fysiotherapeut bij u aan huis komt.

De groepstrainingen (fitness, pilates en zwemmen) gaan helaas nog steeds NIET door.

Hygiënische maatregelen:

In de praktijk doen wij er alles aan om uw en onze gezondheid niet in gevaar te brengen. Dit betekent dat wij een aantal regels hebben opgesteld:

  • Kom niet naar de praktijk wanneer u neusverkouden bent, hoest, benauwd bent of verhoging heeft, of wanneer er bij u zelf of bij een gezinslid/huisgenoot in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld. Is dit niet het geval en bent u minimaal 24 uur klachtenvrij, dan kunt u naar de praktijk komen.
  • Probeer in de praktijk contact met anderen te vermijden door precies op de afgesproken tijd te komen. We verzoeken begeleiders buiten of in de auto te wachten.  Houd in de regel 1,5 meter afstand.
  • Wij vragen u om een eigen laken, een grote en een kleine handdoek (allen gewassen op 60 graden) voor bij de behandeling mee te nemen.
  • Wij verzoeken u bij binnenkomst in de praktijk uw handen te wassen.
  • Komt u voor een behandeling fysiotherapie, dan kunt u gewoon de hoofdingang gebruiken. Komt u om met uw fysiotherapeut te oefenen in de zaal, loopt u dan via de achteringang naar binnen, u kunt daar uw handen wassen.

Vanaf 4 mei is de praktijk op werkdagen weer telefonisch te bereiken van 08.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 026-3333009, mail: INFO@FYSIOCAREOOSTERBEEK.NL

Team Fysiocare Oosterbeek

Aanbevolen nieuwsberichten