Bewegen of uw conditie trainen?

Naast fysiotherapie biedt Fysiocare ook de ruimte voor een aantal bewegingsactiviteiten, zoals zwemmen, pilates en fysiofitness. Wilt u meer bewegen of beginnen met conditietraining? Werk onder professionele begeleiding en op een sportieve manier aan uw gezondheid.

De lessen fysiofitness, pilates en meer bewegen voor ouderen vinden plaats in ons hoofdgebouw op de Joubertweg 10 in Oosterbeek. De zwemlessen op dinsdagavond vinden plaats in het Zwem- en instructiebad (Lukassenbad) in Oosterbeek.

Het rooster voor alle bewegingsactiviteiten, vindt u hier.

fysiofitness

Fysiofitness

Een bewuste ingang met ons lichaam begint bij een gezond leven en regelmatig bewegen. Om uw conditie een extra impuls te geven, biedt Fysiocare fysiofitness aan.

senior-bewegen

Meer bewegen voor ouderen

Bij Fysiocare zijn er verschillende Meer Bewegen voor Ouderen groepen. Op een prettige ontspannen manier aan de conditie en beweeglijkheid werken staat hier voorop. Een gedeelte van de les oefenen we zittend op stoelen.

pilates

Pilates

Pilates is een unieke trainingsmethode die gericht is op een verhoogd lichaamsbewustzijn, voor een goede lichaamshouding en bewegingstechniek.

Warmwatergym

Warmwatergym

Oefeningen in warm water helpen spieren en gewrichten soepel te houden. Wekelijks geeft Fysiocare lessen voor verschillende doelgroepen in het Oosterbeekse Lukassenbad.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op