Joubertweg - onze hoofdlocatie

Het hoofdgebouw van onze praktijk bevindt zich op de Joubertweg 10 in Oosterbeek. Hier doen de meeste therapeuten hun behandelingen. De lessen fitness en pilates vinden hier ook plaats.

Onze hoofdlocatie is goed te bereiken met de auto. Achter het pand is onze eigen parkeerruimte met plaats voor 12 auto’s. Wanneer deze plaatsen bezet zijn, dan kunt u ook in de straat parkeren. Let u er daarbij wel op, dat u niet voor de uitgangen parkeert van onze buren, en ook niet op de stoep. Komt u met de trein, dan kunt u vanaf het station Oosterbeek via de Stationsweg naar de Joubertweg lopen, dat is ongeveer 10-15 minuten lopen.

Komt u met de bus, dan kunt u vanaf station Arnhem buslijn 352 nemen (richting Wageningen), en dan uitstappen bij halte Airbornemuseum. U loopt dan via de Mariaweg naar de Joubertweg; dit is ongeveer 5 minuten lopen. Vanuit de richting Wageningen kunt u eveneens buslijn 352 nemen en dan uitstappen bij halte Airbornemuseum. Via de Mariaweg loopt u dan naar de Joubertweg.

Wanneer u voor het eerst komt voor een behandeling, dan vragen we u een identificatiebewijs mee te nemen.
FysioCare Oosterbeek locatie
Kaartweergave
Straatweergave

De Dennenkamp

In Gezondheidscentrum ‘De Dennenkamp’ in Oosterbeek hebben wij een behandelruimte op de eerste verdieping. Het multidisciplinair gezondheidscentrum is centraal gelegen op de Generaal Urquhartlaan 18 in Oosterbeek. In het gebouw zijn verschillende disciplines gevestigd, zowel eerstelijns als tweedelijns. Dit bevordert de onderlinge samenwerking en verbetert de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg in de gemeente Renkum.

Het gebouw is gelegen naast het gemeentehuis van Oosterbeek. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Dennenkamp.

Wanneer u een afspraak voor onze behandelruimte op de Dennenkamp heeft, dan vindt deze plaats op de eerste verdieping. Nadat u met de trap of lift boven bent, kunt u het beste plaatsnemen in de wachtruimte die u dan voor u ziet. De betreffende therapeut met wie u een afspraak heeft, komt u ophalen.

Voor meer informatie over de Dennenkamp, verwijzen wij u naar de website: https://www.dennenkamp.info/

Fysiocare Oosterbeek Locatie Dennenkamp
Kaartweergave
Straatweergave

CrossFit Arnhem

Met ingang van 1 oktober 2023 kunt u voor fysiotherapie terecht bij CrossFit Arnhem, Emplacementsstraat 4b in Arnhem. Wij hebben hier een behandelruimte en zijn aanwezig op maandagmiddag, woensdagochtend en vrijdagmiddag. Mogelijk wordt dit in de toekomst uitgebreid naar meer dagdelen.
 
Mocht deze dependance u bekend voorkomen, dan klopt dat. Wij waren eerder gevestigd bij CrossFit en hebben besloten hiernaar terug te keren.
 
Bent u woonachtig in Arnhem en/of traint u bij CrossFit, dan kunt u bij klachten een afspraak voor fysiotherapie maken op deze locatie. We behandelen hier algemene klachten voor fysiotherapie, en ook sportblessures. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer bellen en een afspraak maken bij onze therapeuten Ron van den Berg of Sander van Roekel, telefoon 026-3333009.
 
Voor meer informatie: CrossFit Arnhem is gevestigd op de Emplacementsstraat 4b, 6827 DA Arnhem. Website:  www.crossfitarnhem.com
Kaartweergave
Straatweergave (inrit vanaf de openbare weg)