Doe de online fysiocheck

De online fysiocheck kan u een gratis indicatie geven bij welke fysiotherapeutische aandoeningen uw klachten lijken te horen.

De online fysiocheck gaat als volgt:

  1. Doe de gratis fysiocheck door vragen te beantwoorden en enkele testen uit te voeren. Het duurt in totaal slecht 5 tot 10 minuten.
  2. Bekijk de uitslag met uitgebreid advies. Het is een voorlopige indicatie voortkomend uit uw beschreven klachten. Wij ontvangen tevens uw uitslag zodat uw behandelend fysiotherapeut voorbereid is en we een afspraak met u kunnen maken.
  3. Maak een afspraak met de fysiotherapeut. Na ontvangst van uw uitslag kunt u een afspraak maken met een fysiotherapeut van Fysiocare. U heeft hiervoor dan geen verwijsbrief nodig van de huisarts of dokter.

Let op! De uitslag van uw online fysiocheck is slechts een indicatie. Het is geen vervanging van een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Raadpleeg altijd eerst uw specialist voordat u conclusies trekt.

Heeft u al een fysiotherapeutische diagnose en bent u benieuwd naar wat het inhoudt? Kijk dan bij de pagina ‘Alle klachten‘ waar u kunt lezen over diverse fysiotherapeutische aandoeningen.

Klik op onderstaande knop om de online fysiocheck te doen.