Algemeen

Fysiocare is een praktijk voor fysiotherapie met diverse specialisaties en verschillende bewegingsactiviteiten.

De therapeuten van Fysiocare hebben elk zijn of haar specialisaties. Alle therapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF.

 • Hoofdlocatie
  Het hoofdgebouw van onze praktijk bevindt zich op de Joubertweg 10 in Oosterbeek.
 • Locatie Dennenkamp
  Tevens hebben wij een behandelruimte op de Dennenkamp aan de Generaal Urquhartlaan 18 in Oosterbeek.
 • Locatie Arnhem
  In het gebouw van CrossFit Arnhem hebben wij eveneens een behandelruimte. CrossFit Arnhem bevindt zich op de Emplacementsstraat 4B, 6827 DA in Arnhem. 
FysioCare Oosterbeek locatie

Aanmelden

Bij aanmelding vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens, uw verzekeringspasje, een identiteitsbewijs en, indien van toepassing, de verwijsbrief.

Het is van belang dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat en of u specifiek door een bepaalde medewerker behandeld wilt worden.

Wanneer u een afspraak wilt maken streven wij er naar u binnen maximaal drie werkdagen voor een afspraak in te plannen.

Wij verzoeken u vriendelijk om voor de fysiotherapiebehandeling een schone grote badhanddoek mee te nemen. 

Openingstijden

 • Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur, met als uitzondering de dinsdagavond; dan zijn wij geopend tot 19:00.
 • Op zaterdag zijn wij geopend van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) van 08.00 tot 17.00 uur. Ons telefoonnummer is 026 – 3333 009. Wij verzoeken u binnen deze openingstijden te bellen. Buiten openingstijden, of wanneer er geen assistente aanwezig is, kunt u een bericht inspreken op ons antwoordapparaat of mailen naar info@fysiocareoosterbeek.nl

Kwaliteit

Onze praktijk is partner van Fys’optima. Fys’optima is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken in geheel Nederland. De samenwerking is er op gericht u als patiënt een optimale kwaliteit en diversiteit aan dienstverlening te bieden. Voor meer informatie: www.fysoptima.nl/over-fys-optima

Onze praktijk en alle therapeuten zijn aangesloten bij de KNGF. We zijn HKZ-gecertificeerd. De therapeuten van Fysiocare staan ingeschreven in het BIG-register en het KRF NL, het kwaliteitsregister voor de fysiotherapeuten van Nederland.

Fysiocare Oosterbeek certificaat
Fysiocare Oosterbeek locatie

Bereikbaarheid

Wij zijn goed bereikbaar met de auto of de fiets. Op ons terrein achter de praktijk op de Joubertweg 10 hebben wij elf parkeerplaatsen. Mochten die plaatsen bezet zijn, dan kunt u voor het gebouw of elders in de straat parkeren. Let u er hierbij goed op dat u in de parkeervakken parkeert, en niet op de stoep of voor een oprit van een van onze buren. Tevens is er een fietsenstalling voor het gebouw.

Bij de praktijk op de Dennenkamp op de Generaal Urquhartlaan 18 zijn tevens parkeerplaatsen beschikbaar bij het gebouw of de aangrenzende straten. Ook kunt u hier uw fiets plaatsen.

Bij de vestiging van CrossFit in Arnhem waar wij een behandelruimte hebben, kunt u voor het pand aan de straat parkeren of uw fiets plaatsen.

Alle locaties van de praktijk zijn rolstoeltoegankelijk. 

Zonder verwijzing

Na een screening bepalen we of uw klacht een indicatie is voor fysiotherapie en stellen we een behandelplan op. De huisarts wordt via een rapport op de hoogte gesteld dat u in behandeling bent bij Fysiocare. Voor een chronische indicatie/behandeling is overigens wel een verwijzing noodzakelijk.

Behandeling afzeggen

Behandelingen die minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd zullen wij niet in rekening brengen.