In ons pand geven we tevens de ruimte aan een paar bedrijven waar we mee samenwerken. Zie hieronder voor meer informatie. 

Podotherapie Veerkracht

Ik ben Vera Rutten en trotse eigenaar van podotherapie VeerKracht! Ik ben in 2013 afgestudeerd als podotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Ik ben na mijn opleiding met veel plezier in loondienst gaan werken om vooral veel ervaring op te doen en te leren van mijn collega’s. Het begon in 2018 te kriebelen dat ik toch meer wilde betekenen en met als resultaat op 1 maart 2019; Podotherapie VeerKracht is geboren!

Podotherapie Veerkracht is er voor iedereen, maar doet het net even anders! Nieuwsgierig? Ik kom graag in gesprek. Voor meer informatie kijkt u op www.podotherapieveerkracht.n

Yoga met Mirjam Fokkens

Op de dinsdagmiddag geef ik een les ‘Easy Yoga’ en een les ‘gewone’ yoga. De les ‘gewone’ yoga is een rustige les met aandacht voor de deelnemers, gericht op ademhaling, kracht, lenigheid en ontspanning. In de les ‘Easy Yoga’ is ruimte voor mensen met Parkinson en andere NAH (niet aangeboren hersenafwijkingen), zoals een herseninfarct. Het tempo, de oefeningen en de intensiteit van deze yogales is speciaal aangepast. Wilt u meer weten over de yogalessen of wilt u een proefles volgen, neemt u dan gerust contact op via de praktijk.

Yoga: Moment van aandacht - Hetty Benninga

De yogalessen bij ‘moment van aandacht’ zijn opgebouwd uit een mix van Hatha- en Yin-yoga oefeningen. Een mooie afwisseling van inspanning en ontspanning, kracht en souplesse. Yoga geeft energie zonder een aanslag te doen op je lichaam. Je bouwt souplesse, kracht en concentratie op. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen mee te doen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Je werkt altijd met mildheid en met respect voor jezelf.
Doe gratis een proefles mee!
Kijkt u voor meer informatie op https://www.yogamoment.net