Functie: Fysiotherapeut

BIG: 29918733304

Geboren en getogen in Duitsland maar sinds mijn studie fysiotherapie die ik in Nederland heb gedaan, woon en werk ik hier. Ik ben nauw betrokken geweest bij de laatste jaren van mijn opa. Vanaf zijn 90ste begon hij fysiek flink achteruit te gaan. Hij woonde nog zelfstandig en ik heb gezien wat voor lijdensweg het kan betekenen als je daar weg moet. Ik ben hier actief mee aan de gang gegaan terwijl ik nog studeerde. Ik heb voor hem de mogelijkheden gecreëerd om actief te revalideren wat er voor gezorgd heeft dat hij weer opknapte en tot zijn 94ste zelfstandig heeft kunnen blijven wonen. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om me te specialiseren in geriatrie, oftewel ouderenzorg, en met ouderdom gerelateerde klachten. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk mensen in hun eigen huis gezond oud kunnen worden.

Voordat ik bij Fysiocare in dienst kwam, werkte ik lange tijd bij Fysio Aktief in Arnhem. In 2013 liep ik ooit stage bij Fysiocare. Inmiddels werk ik hier sinds juni 2023. Ik begeleid zelf ook graag stagiaires; verwerven, toepassen en delen van kennis vind ik super leuk.

Mijn specialisaties zijn onder andere: valpreventie, behandeling van COPD en astma, oncologie en het trainen van de ouder wordende mens.

Verder ben ik nog werkzaam als vrijwilliger bij Burgers Zoo als gids, en ben ik dol op wandelen in de natuur, fotografie en lezen.