Functie: Fysiotherapeut

BIG: 89913075004 Mijn naam is Miriam Jutten en ik woon in Arnhem met mijn gezin. Ik ben sinds 2010 fysiotherapeut en in 2015 heb ik de Master Manuele Therapie afgerond aan de SOMT in Amersfoort. Ik richt mij vooral op orthopedische klachten, zoals nek-, schouder- en rugpijn, maar ook duizeligheidsklachten. Naast volwassenen behandel ik ook baby’s met een voorkeurshouding en jonge kinderen met hoofdpijn- en rugklachten.  De ouder wordende mens vind ik ook interessant, omdat je nog steeds veel kan bereiken. Mocht het niet lukken naar de praktijk te komen, dan kom ik bij u aan huis.

Ik zie het lichaam als geheel, en kijk daarom altijd breder dan alleen het pijngebied. Ook een gezonde leefstijl vind ik een belangrijk onderdeel van de behandeling. Hierdoor blijf je fit en verklein je de kans op het krijgen van klachten of recidieven.

Het is leuk om te werken in een praktijk met verschillende disciplines, waarbij we veel samenwerken om tot het beste behandelresultaat te komen. Hopelijk tot gauw in de praktijk!

Specialisaties