Functie: Praktijkassistente

Mijn eerste kennismaking met Fysiocare was op de locatie aan de Schelmseweg, als patiënt.
In 2003/2004 heb ik me laten omscholen voor de functie van telefoniste/receptioniste en mocht ik mijn stageperiode op de praktijk invullen. Snel daarna – in 2005 – ben ik officieel bij de praktijk gaan werken. In de loop van de jaren heb ik de cliënten leren kennen, veel meegemaakt en ook veel zien veranderen. 
Het leukste van mijn werk vind ik het contact met de cliënten. Beantwoorden van allerlei vragen en afspraken inplannen. Het contact via de telefoon of fysiek aan de balie geeft mij veel plezier en energie. Al enige jaren verzorg ik ook het contact en de administratie van het sportgedeelte, o.a. de inschrijvingen en betalingen en het inplannen van de (inhaal-)lessen.
Naast mijn werk voor Fysiocare ben ik al lange tijd verbonden aan Kinderfysio Wageningen, waarvoor ik de administratie voer.
Thuis verdeel ik mijn tijd tussen privé (man, 2 dochters, familie en vrienden), mijn creatieve hobby’s op allerlei gebied en loop ik graag met mijn teckel Charlie in de prachtige bossen van Wageningen,Oosterbeek en Renkum. Geen geboren, wel getogen Renkumse sinds 1973.

Monique Beekhuizen