Nieuwe stagiair fysiotherapie

Sinds november 2022 hebben we een nieuwe stagiair fysiotherapie, namelijk Jeroen van ’t Hooft. Hij blijft tot mei 2023 bij ons. Hieronder stelt hij zich kort voor. Van harte welkom Jeroen!

Hola! Mijn naam is Jeroen, ik ben 29 jaar en woon in Nijmegen. Ik ben begonnen als grafisch vormgever. Echter wilde ik liever een vak waarmee ik meer met mensen in contact kom. Inmiddels heb ik sinds 2018, een eigen praktijk als therapeutisch masseur en volg ik met heel veel plezier de opleiding fysiotherapie. Sinds november ’22 loop ik stage bij Fysiocare en ik geniet nu al ontzettend veel van het leerzame proces bij mijn stagebegeleider Ron. En natuurlijk van de fantastische sfeer en gezelligheid binnen het team. Ik kijk erg uit naar een goede samenwerking met Fysiocare en de patiënten in 2023!

Aanbevolen nieuwsberichten