Fysiocare breidt uit bij Crossfit Arnhem

Sinds kort member van Crossfit Arnhem? Welcome to the family! Begin je net met Crossfit, bereid je dan maar voor op serieuze spierpijn. Gelukkig is verlichting nabij. Want wist je dat je op de box naast een fijne training ook terecht kunt voor een sportmassage of fysiotherapie van Fysiocare? En vanaf nu nóg vaker, want het team wordt uitgebreid!

Veel Crossfit-members kennen Fysiocare al. Een eerstelijns fysiotherapiepraktijk met drie locaties: twee in Oosterbeek en sinds 2017 ook één op de Crossfitbox in Arnhem. De praktijk op de box is opgezet door fysiotherapeut Ron van den Berg , zelf ook lid van Crossfit Arnhem. Op woensdag van 08:00 uur tot 14:00 uur en vrijdag van 12:30 uur tot 17:00 uur is hij op de box aanwezig.

Nieuw gezicht!
Vanaf deze maand kun je nóg vaker bij Fysiocare op de box terecht. Lotte Schouten, fysiotherapeut en eveneens fanatiek Crossfitter, neemt met ingang van 21 september 2020 van 19:00 tot 21:00 uur de donderdagavond voor haar rekening. 

Sportmassage
Vorig jaar november voegde fysiotherapeut Samir Joosten zich al bij Ron om Crossfitters op de box bij te staan. Sindsdien neemt hij namens Fysiocare de sportmassages bij Crossfit Arnhem voor zijn rekening. Eerder deed hij dit op de dinsdagavond, maar met ingang van eind september is Samir op maandag van 10:00 tot 13:00 uur op de box te vinden.

Inloopspreekuur
Maandag van 12:00 tot 13:00 uur houdt Samir inloopspreekuur. In een kosteloos gesprek van tien minuten kijkt hij samen met jou of fysiotherapie nodig is of dat je met een goed advies of trainingsschema zelfstandig verder kunt met je Crossfit activiteiten.

Heb je een blessure of klacht en wil je die bespreken of onder begeleiding op de box laten behandelen? Of is sportmassage een onderdeel van je trainingsschema? Neem dan contact op met Fysiocare! Een behandeling van 30 minuten kost €31,-. Houd er wel rekening mee dat deze kosten niet worden vergoed vanuit je zorgverzekering.

Aanbevolen nieuwsberichten